بر اساس تحقیقات، دنبال كردن یك رژیم غذایی درست و خاص به زوجهای جوان كمك میكند تا بتوانند جنسیت كودك خود را تا حد زیادی انتخاب كنند.
افزایش مصرف غذاهایی كه حاوی منابع غنی از دو ماده معدنی كلسیم و منگنز می باشد مانند سبزیجات سبز رنگ، پیش از اقدام برای بارداری، احتمال به دنیا آوردن فرزند دختر را افزایش میدهد.
پژوهشگران با مطالعه روی گروهی از خانم هایی که داوطلب انجام این بررسی شده بودند، متوجه شدند كه با دنبال كردن این رژیم غذایی، حدود ۸۰ درصد آن ها فرزند دختر به دنیا آوردند. از سوی دیگر بانوانی كه بیشتر از خوراكیهای حاوی پتاسیم و سدیم مثل موز و سیب زمینی استفاده كرده بودند، شانس پسرزایی بالاتری داشتند که البته این مورد دوم هنوز به طور جداگانه مورد آزمایش قرار نگرفته است.
به گزارش روزنامه دیلی میل این محققان بر این باورند كه دنبال كردن یك رژیم غذایی خاص و درست که از چندین هفته پیش از باردار شدن به كار گرفته شود بر روی تعیین جنسیت كودك می تواند تا حد زیادی تاثیر گذار باشد.
این متخصصان برای دستیابی به نتایج فوق مدت ۵ سال روی ۱۷۲ زوجی كه تمایل داشتند فرزند دختر داشته باشند، آزمایش كردند.
تغذیه روزانه
انواع معینی از میوهها و سبزیها به خاطر ارزش تغذیهای ویژه باید به طور منظم در طول روز انتخاب شوند و اینها انواعی هستند كه حاوی ویتامین A و C و فیبرند. همچنین تنوع در انتخاب نكته مهمی است، زیرا میوهها و سبزیها مواد مغذی دیگری چون فولات، پتاسیم، كلسیم و آهن را نیز فراهم میكنند.
انتخاب متنوع برای بهره مندی هر چه بیشتر از فواید بیشتر میوهها و سبزیها است که بر طبق توصیه متخصصین تغذیه، جایگزین کردن مكملهای رژیمی به جای مصرف میوه و سبزی كار اشتباهی است. زیرا مكملها فواید تغذیهای شناخته شده یا ناشناخته میوهها و سبزیها را ندارند. استفاده از غذاهای غنی از فولات خطر نقصهای تولد را كاهش میدهد. آب گوجه فرنگی و آب پرتقال، لوبیاهای خشك، كلم دكمهای و مارچوبه منابع غنی از فولات هستند.
یك واحد میوه و سبزی عبارت است از:
حداقل یك واحد میوه یا سبزی غنی از ویتامین A در روز
حداقل یك واحد میوه یا سبزی غنی از ویتامین C در روز
حداقل یك واحد میوه یا سبزی غنی از فیبر در روز
چندین واحد از سبزیهای خانواده كلم در هفته نقش حفاظتی در برابر برخی سرطانها دارند.
زردآلو، گرمك، هویج، كلمپیچ، كاهو، انبه، برگ خردل، كدو تنبل، اسفناج، سیبزمینی شیرین، كدو زمستانی.
زردآلو، گل كلم، كلم، گرمك، گریب فروت، خربزه، كیوی، انبه، برگ خردل، پرتقال، آناناس، اسفناج، توت فرنگی، فلفل دلمهای، نارنگی، گوجه فرنگی، هندوانه، آلو.
سیب، موز، انگور سیاه، كلم بروكسل، هویج، گیلاس، نخود و لوبیای پخته، خرما، انجیر، گریب فروت، كیوی، پرتقال، گلابی، آلو، تمشك، اسفناج، توت فرنگی، سیب زمینی شیرین.
منبع : سلامت نیوز